快速注册 登录
小站论坛 返回首页

z_whitebird的个人空间 http://bbs.zhan.com/?1587464 [收藏] [复制] [分享] [RSS]

个人资料
  • 性别保密
  • 生日
  • 自我介绍
  • 小站学龄2年10月24日
  • 最后登录2016年06月15日

查看全部个人资料

最近访客

现在还没有访客

现在还没有好友

现在还没有相册

他的动态
  • 发帖

Question: Summarize the points made in the lecture, being sure to explain how they challenge the specific points made in the read passage. In the pass ...

Imagine your life ten years in the future. Talk about one way you think your life will be different in ten years than it is now. Use details to explai ...

z_whitebird发布了帖子“GRE阅读36套word版,含答案来自 GRE资料库

标签:gre阅读 、gre

Question: Summarize the points made in the lecture, being sure to explain how they challenge the specific points made in the reading passage. In the p ...

Question: Summarize the points made in the lecture, being sure to explain how they challenge the specific points made in the reading passage. In the ...

126441 126440 126439 126438 126437 大家都知道GRE的核心就是词汇吧……但我开始准备GRE之前的词汇量应该停留在高考水平,事实证明一个词汇量仅有高考水平 ...

标签:模考软件 、六级 、红宝书 、gre阅读 、gre数学

People make friends in many different ways. What do you think is a good way to make new friends? Use specific details and examples in your response. h ...

Question: Summarize the points made in the lecture, being sure to explain how the new guidelines adopted in the United Kingdom helped to address the s ...

Question: Summarize the points made in the lecture, being sure to explain how they cast doubt on specific points made in the reading passage. In the ...

z_whitebird发布了帖子“新人报到来自 新人报道

新人报到,来做任务~~~~~~~~~

标签:新人

还没有回复帖子

还没有分享帖子

还没有发表日志

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈(来自每日签到)

点击加载更多

新传了一张照片至“

还没有留言

• 哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈(来自每日签到) 回复
查看更多心情

现在还没有留言

推荐文章

网站地图 | 最新帖子 | 联系我们 | 站点统计 | 版权声明 | 免责及隐私声明 © 2011-2018 ZHAN.com All Rights Reserved. 沪ICP备15003744号-3
  沪公网安备 31010602002658号

订阅最新机经

选择托福机经及考试日期进行预约,预约后机经将在考试前3-5天左右通过邮件和短信形式推送

热门机经*
考试日期*
立即订阅