快速注册 登录
小站论坛 返回首页

Maxxx_L的个人空间 http://bbs.zhan.com/?7413403 [收藏] [复制] [分享] [RSS]

个人资料
  • 性别保密
  • 生日
  • 自我介绍
  • 小站学龄11月17日
  • 最后登录2018年03月31日

查看全部个人资料

最近访客

现在还没有访客

现在还没有好友

现在还没有相册

他的动态
  • 发帖

Many people spend long periods of time working and living away from home. Does this have more advantages than disadvantages for the people involved? ...

标签:雅思写作 、ted 、person 、Rings 、机经

G类大作文:在许多国家,传统习俗正在消失。你为什么认为是这样?学校和家长能做什么来保持传统习俗? A problem of modern society is the tradition customs ...

标签:雅思写作 、ted 、app 、作文 、successful

Some people believe that young people should make thedecision for their career, while others think that their parents and teachersshould do so. Discus ...

标签:雅思写作 、ted 、app 、person 、better

Some people think that it is the responsibility of the governmentto ensure that people in the country have healthy lifestyles. Other people believetha ...

标签:雅思写作 、ted 、person 、better 、gre

G类大作文:有人说teamwork有益于小朋友的工作生活,是否同意。 It is general fact that teamwork ability has became one of indispensablesubject to learn f ...

标签:雅思写作 、person 、better 、作文 、机经

Maxxx_L发布了帖子“坐标加拿大新人来报道来自 新人报道

坐标加拿大新人来报道  RT

标签:加拿大 、新人

Some people believe that damage to the environment is aninevitable consequence of the improvement of living standards. What is youropinion? A problem ...

标签:雅思写作 、ted 、person 、better 、resources

G类大作文:有些人认为举行聚会、结婚聚会、生日聚会和其他庆祝活动都是浪费金钱。然而,另一些人则认为这样的聚会对个人和社会都很重要。 A common fact is the ...

标签:雅思写作 、person 、better 、作文 、机经

G类大作文:社会类,家庭成员之间的交流跟过去比少了,你同意还是不同意? Traditionally, people are more likely to have quality time with their family me ...

标签:雅思写作 、ted 、app 、technology 、person

还没有回复帖子

还没有分享帖子

还没有发表日志

我有俩作文都还在审批。。。。。。。。。(来自每日签到)

23号考试干干干干干干干干干干干干干干干干干(来自每日签到)

啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊(来自每日签到)

走起改作文@(来自每日签到)

土鸭@!(来自每日签到)

还没有上传相册

还没有留言

推荐文章

网站地图 | 最新帖子 | 联系我们 | 站点统计 | 版权声明 | 免责及隐私声明 © 2011-2018 ZHAN.com All Rights Reserved. 沪ICP备15003744号-3
  沪公网安备 31010602002658号

订阅最新机经

选择托福机经及考试日期进行预约,预约后机经将在考试前3-5天左右通过邮件和短信形式推送

热门机经*
考试日期*
立即订阅