小站论坛_托福论坛

[托福口语] 托福考试黄金口语80题范例(内含参考答案)

排名32

小站金币

突出贡献 明星版主 优秀版主

扫一扫,托福考试提分利器就到手

|只看该作者 |倒序浏览
Dear all,
       小编今天给大家分享的是
托福黄金口语80题,而黄金口语80题自从放出以来已经成为了各位考友恒久追寻的一份重要资料。虽然现在各种各样的口语题很多,但是这份新托福黄金口语80题还是最经典的,因为他很好的总结了口语1、2题会碰到的题目的类型,可以帮助各位考友在考前有效地对于大体思路有一个预先的准备。
          今天和大家分享的黄金口语80题还内含答案哦,这也是让各位童鞋能够更加方便的练习以及进行模范!

各位童鞋快来下载电子版文档吧 托福考试黄金口语80题范例
点击下载:(回复可见~)

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

内容:
1. 說出你認為對你最有用的一本書,並解釋原因。
Themost helpful book for me is the famous English novel “Jane Eyre” written by CharlotteBronte. The heroine called Jane Eyre is outwardly of poor appearance butplucky, she posses great courage and indomitable spirit to battle againstunfair fortune as the governess to the daughter of attractive Mr. Rochester. Itencourages people to challenge fate and take a positive and independentattitude to fight for freedom and equality, thus allowing access to our own happiness.
The most useful book for meis the English dictionary. Firstly, many English words have more than onemeaning and always confuse me. The dictionary can help me get over by offeringmany detailed explanations and examples. In addition, I can also learn how toapply the new words into writing and speaking by studying the examplesearnestly.
Furthermore, I can learn alot of knowledge beside new words. For example, it is very likely that a good dictionaryillustrate a specific animal or plant with a picture. Thus, we get moreinformation out of the dictionary.
各位童鞋快来下载电子版文档吧
黄金口语80题范例及参考答案.docx (42.45 KB, 下载次数: 34720)

以下这些是楼主为大家整理的托福口语复习比较实用的几个资料或经验,在看完托福黄金口语80题之后可以来下载复习一下哦,还是非常不错的。(戳下面链接即可进入下载哦。)
托福口语快速突破!口语提高方法和材料大集结!

《托福口语高分的秘密》---教你如何实现TOFEL口语高分!

托福口语资料&模板!

117分托福经验分享之——口语一二题万能模版

托福口语综合资料(模板+口语80题+新托福口语高频真题加答案模板)

另附:托福资料筛选神器,多维智能资料推荐 根据需要选择自己的备考资料

轻轻一扫,托福备考资讯揣兜兜                         轻轻一扫,精彩托福专题随时看

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?快速注册

蒋倩-TPO小站  推荐大家下载 模考app:【小站托福】,每一题都有完整解析,还可以听其他同学的高分录音哦!下载链接:http://um0.cn/1sgAXO  发表于 2015-12-16 10:55
maishi  顶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  发表于 2014-11-13 03:38