小站论坛_托福论坛

[活动公告] 【新SAT每日一练】5月版精选题目+答案解析--阅读(2016/5/3)

排名140

小站金币
SAT Question of  the Day

1. The central idea of the fourth paragraph(lines20-31) is that
  A European countries excel at public transportation.
  B some public transportation systems are superior to travel by private automobile.
  C Americans should mimic foreign public transportation system when possible.
  D much international public transportation is engineered for passengers to work while on board.

2. Which choice provides the best evidence for the answer to the previous question?

A Line 20 ("It...this")
  B Lines 20-21 ("Done...automobile")
  C Lines 21-23 ("In...sound")
  D Lines 24-27 ("From...cities)

答案和解析:

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖回复你的答案即可,凡是参与答题的小伙伴们都可以得到2枚小站金币哦!同时第二天会公布答案解析哦!!!

sat考试每日一练5月版汇总帖:http://bbs.zhan.com/thread-311038-1-1.html

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?快速注册

相关帖子 | 楼主帖子

SAT历年真题解析汇总

排名500+

小站金币
感谢分享

购买转让学习资料,就来二手交易区

排名500+

小站金币

扫一扫,托福考试提分利器就到手

SATapp下载
B。    B

排名500+

小站金币
两题都B

寒假SAT提分

排名500+

小站金币
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood

排名500+

小站金币
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

排名500+

小站金币
哈哈哈哈哈哈哈哈 做题做题

寒假SAT提分

排名500+

小站金币
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
还不错

排名500+

小站金币
谢谢系诶系诶系诶IE一IE我西IE我系诶系诶些

排名500+

小站金币
~~~~~~~~~~~~~~~两题都是B~~~~~~~~~~~~~~~~~~

寒假SAT提分